Veel gestelde vragen

V. Wie bel ik ingeval van nood?
A. Neemt u contact op met een (evenementen)verkeersregelaar of bel met de starttafel.

V. Kan ik mij nog inschrijven (A4D Heemskerk)?
A. Inschrijven kan op 14 mei 2024, tussen 17:00 en 18:00 uur. Meld u zich aan de starttafel aan de achterkant van Heliomare De Velst in Heemskerk.

V. Zijn de routes ook online beschikbaar of met een kaart?
A. Ja, op https://avondvierdaagsebeverwijk-heemskerk.nl/routes-heemskerk/ vindt u alle routes en kunt u de route op de dag van de start zelf via RouteYou bekijken.

V. Hoe kan ik betalen?
A. U kunt aan de starttafel pinnen of contant betalen. Bent u een school of grote groep, dan kunt u het bedrag overmaken op onze rekening. NL72 ABNA 0120 6830 75

V. Wat doen jullie met slecht weer?
A. Bij regen gaat de avondvierdaagse gewoon door, alleen in extreme gevallen zullen besluiten tot afgelasting. Hierover krijgt u dan vanzelf bericht van de organisatie.

V. Is er Wifi?
A. Nee, de organisatie verzorgd geen WiFi.

V. Wat doen jullie aan de verkeersdrukte?
A. Wij zetten (evenementen)verkeersregelaars in om al het verkeer in goede banen te leiden, helaas kunnen wij niet elk individu tevreden houden. Wij schreven daarom in ons persbericht:

“Houdt u er als verkeersdeelnemer rekening mee dat deze gezelligheid gepaard kan gaan met mogelijke maar tijdelijke verkeershinder her en der in Heemskerk en met name rondom De Velst en rotonde Maerelaan/De Baandert en op vrijdag ook in centrum Heemskerk (omgeving M. v. Heemskerckstraat/Burg. Nielenplein/Maerelaan). Volgt u voor een vlotte doorstroming alstublieft de aanwijzingen van de (evenementen)verkeersregelaars op (u bent dit ook wettelijk verplicht).”